To NM-medaljer på Bislett

11/22/2021

Det ble to gledelige NM medaljer, men samtidig litt stang-ut for våre to deltagere under 24 timers løpet på Bislett som ble avsluttet kl. 10.00 lørdag formiddag.

Vi har vært i kontakt med begge to etter løpet. Bjørn Tore løp 252,207 km og skriver på Messenger: “I forrige uke ble jeg smittet med Corona av min datter. Heldigvis har jeg 2 vaksiner. Så isolasjonen er mye kortere nå med vaksine enn før. Jeg var ferdig med isolasjonen på tirsdag denne uken. Så jeg kunne gå ut av huset onsdag. For min del ble det ordentlig god gammeldags forkjølelse og jeg hadde ikke feber i det hele tatt. Men man blir jo litt forringet av et virus i kroppen. Ligger visst i kroppen i ca 30 dager. Så lenge jeg ikke var smittebærende når jeg gikk ut av isolasjon så fikk jeg GO. Man er bare smittsom de første 72 timene. Vanligvis holder det til NM gull ved å løpe 252 km. Men i år var det flere som hadde spist mer spinat enn meg.”

Arvid løp 234,628 km og skriver: “Eg gjekk ut i tempo for 260 kilometer. Det vart nok litt for hardt. Fekk det tungt etter kvart og sleit med kramper i hamstring. Frå midnatt var det uttøying etterkvart med 20-40 minutt mellomrom. Etter 23 timer hadde eg sikra bronse og følte det var like godt å gi seg. Så gjekk ikkje som planlagt, men fornøgd med at eg prøvde og at det blei bronse.”

Vi gratulerer begge våre løpere med solid innsats!

Løpet ble vunnet av triatleten Allan Hovda. Allan debuterte på 24 timers løp med likegodt å sette ny norsk rekord med 264,887 km. På kvinnesiden var Therese Falk helt suveren med 261,17 km, som er ny europeisk rekord.

Begge fotos: Kondis.no