MORS 100 MILES: DOBBELTSEIER OG NORSK REKORD

09/10/2021

Bjørn Tore leverte varene i går kveld da han vant løpet “Mors 100 miles” og satt norsk rekord på 100 miles (160,9 km) med tiden 13:31:46. Det er en forbedring av rekorden med 2 minutter og Bjørn Tore har nå norgesrekorden på de to lengste ultradistansene (100 miles og 24 timers løp).

Stian ble nummer to i løpet, som han vant i fjor. I år med tiden 14:47:41. Vi har nå snakket med Bjørn Tore, som naturlig nok er kjemefornøyd. Han forteller at han ledet løpet stort sette hele tiden. Mors er en øy i Limfjorden nord på Jylland i Danmark. Løypen hadde ca. 2000 høydemetre og det var endel vind underveis.

Stian sier: “Jeg hadde en sinnssyk down periode fra 50 til ca 100km. Det tok en evighet å komme seg igjennom den. Jeg vurderte å bryte mange ganger, men fikk det ganske mye bedre etter solnedgang. Happy for å gjennomføre på slik tung dag.”

Mange ville nok brutt når det kjennes tungt tidlig i et så langt og krevende løp. Her viser Stian til fulle hva han er laget av og fullfører løpet til en sterk 2. plass.

Fantastisk innsats av begge våre løpere!!Vi gratulerer!!